aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: O Στρούσκι, o Μπογκνάρ και τα δύο στάδια προετοιμασίας

Άρης: O Στρούσκι, o Μπογκνάρ και τα δύο στάδια προετοιμασίας

Με τον Κώστα Πηλέα άνοιξε προχθές ο χορός των μετεγγραφών στον Άρη και συνεχίστηκε χθες με τον Κάρολ Στρούσκι. Ο 21χρονος μέσος θα πάρει θέση στον κατάλογο Β. «Ο Στρούσκι είναι 21 ετών (18.01.2001) και ανήκε στο δυναμικό της πολωνικής Γιαγκελόνια η οποία τη σεζόν που ολοκληρώθηκε τερμάτισε στη 12η θέση», ενημέρωσε η ομάδα της Λεμεσού. Είναι εν ενεργεία διεθνής με την Κ20 της Πολωνίας και με τη Γιαγκελόνια μέτρησε 28 συμμετοχές.

«Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Γκόρνικ Λέζνα και το 2017 μετακινήθηκε στη Γιαγκελόνια. Έκανε το ντεμπούτο του στην αντρική ομάδα τη σεζόν 2019-2020 σε ηλικία 18 ετών. Τη σεζόν 2020-21 παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Γκόρνικ Λέζνα που συμμετείχε στο πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας της χώρας, όπου πραγματοποίησε γεμάτη σεζόν (27 συμμετοχές, 1 γκολ)», πρόσθεσε ο Άρης στην ανακοίνωσή του.

Εξάλλου, ο Άρης ανακοίνωσε ότι ο δανεισμός του Ιστβάν Μπογκνάρ ολοκληρώθηκε «και δεν προτίθεται να ασκήσει το δικαίωμα απόκτησης των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή».

Με τη διενέργεια των απαραίτητων ιατρικών, αιματολογικών και εργομετρικών εξετάσεων, τη Δευτέρα 13 Ιουνίου ο Άρης μπαίνει σε περίοδο προετοιμασίας. Η αποστολή της λεμεσιανής ομάδας θα μεταβεί στη Λετονία για το βασικό στάδιο, την Παρασκευή 17 Ιουνίου. Θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 30 Ιουνίου. Η δεύτερη φάση της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στη Σλοβενία από τις 4 έως τις 15 Ιουλίου, διάστημα που ο Άρης θα δώσει αρκετά δυνατά φιλικά παιχνίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ