aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Ο στόχος του είναι διπλός

Άρης: Ο στόχος του είναι διπλός

Ούτε παρασύρονται από τη βαθμολογική θέση της ΠΑΕΕΚ, ούτε παίρνουν τα… μυαλά τους αέρα, επειδή βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή της βαθμολογίας. Στον Άρη, δεν κουράζονται να επαναλαμβάνουν ότι δεν πέτυχαν απολύτως τίποτα μέχρι στιγμής, παραμένοντας απόλυτα συγκεντρωμένοι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Μέσα σε αυτό το πνεύμα, λοιπόν, ο Λιάσος Λουκά ολοκλήρωσε την προετοιμασία, προσδοκώντας ότι οι ποδοσφαιριστές του θα φτάσουν στο ύψος εκείνης της εμφάνισης που θα τους επιτρέψει να πανηγυρίσουν το βράδυ την ένατη νίκη στο πρωτάθλημα και παραλλήλως, θα «κολλήσουν» τρίτο διαδοχικό τρίποντο για πρώτη φορά! Εάν ο στόχος επιτευχθεί άλλη μία αγωνιστική, οι πράσινοι της Λεμεσού θα σκαρφαλώσουν αυτομάτως στο ρετιρέ, έχοντας ασφαλώς ένα παιχνίδι περισσότερο από την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα, οι οποίες αντιμετωπίζουν Πάφος FC και ΑΠΟΕΛ, αντιστοίχως.

Στο τελευταίο παιχνίδι για το τρέχον έτος, ο Κύπριος προπονητής θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Ακόμα και τον Ντελμίρο, ο οποίος συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών και θα χάσει το πρώτο παιχνίδι του 2022 με αντίπαλο την Ανόρθωση (4/1). Η εν λόγω απόφαση του Λουκά, δείχνει και το πόσο σημαντικό κρίνει το σημερινό 90λεπτο απέναντι στην ομάδα της Κερύνειας, η οποία μπορεί να βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, αλλά απέδειξε ότι διαθέτει ικανότατο σύνολο.

Όσον αφορά στο αρχικό σχήμα, δεν αναμένονται σημαντικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με το προηγούμενο νικηφόρο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα. Επομένως, φανέλα βασικού κατά πάσαν πιθανότητα θα πάρουν οι Βανά, Γιαγκό, Ντελμίρο, Σίλντενφελντ, Καζού, Μ. Γκαρσία, Σπόλιαριτς, Μπαμπίκα, Φράγκος, Πακέ και Στεπίνσκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ