aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Ο Σπιλέφσκι τον αλλάζει και αναμένει αντίδραση

Άρης: Ο Σπιλέφσκι τον αλλάζει και αναμένει αντίδραση

Προσγειωμένος και με πίστη στις δυνατότητες της ομάδας, ο Άρης θα πάει την Κυριακή στο «Στέλιος Κυριακίδης» για να αντιμετωπίσει τον Ακρίτα Χλώρακας, έχοντας ως στόχο την επιστροφή στις νίκες. Ο Άρης είναι δεδομένο πως έχει καλή ομάδα, ικανή να διεκδικήσει την παρουσία της στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Για να πετύχει τον στόχο με το τέλος της Α’ φάσης του πρωταθλήματος, θα πρέπει παιχνίδια όπως το προσεχές να τα κερδίζει. Το μάθημα από την αναμέτρηση με την Καρμιώτισσα το πήραν οι παίκτες του Σπιλέφσκι και αυτό που αναμένουν στον Άρη, είναι η ομάδα τους να βγάλει άμεσα αντίδραση.

Στον αγώνα της Κυριακής, οι φίλοι του Άρη θα δουν πολύ διαφορετική την ομάδα τους σε πρόσωπα. Λογικά θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο Καζού, ενώ είναι πιθανό να βρίσκονται στις βασικές επιλογές του Σπιλέφσκι και οι Κακόριν, Μπεντιούπ και Γιαμπλόνσκι. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Γιαγκό και ο τραυματίας Τζιαβέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ