aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Ο Σπιλέφσκι ράβει το ευρωπαϊκό κοστούμι

Άρης: Ο Σπιλέφσκι ράβει το ευρωπαϊκό κοστούμι

Στη Σλοβενία βρίσκεται από χθες η αποστολή του Άρη, συνεχίζοντας την προετοιμασία της. Η εκεί παρουσία της ομάδας της Λεμεσού έχει να κάνει περισσότερο με τη διεξαγωγή δυνατών φιλικών αγώνων. Σ’ ένα δεκαήμερο θα δώσει τέσσερα παιχνίδια, με τον Σπιλέφσκι να ετοιμάζει το ευρωπαϊκό κοστούμι. Ο Λευκορώσος προπονητής θα θελήσει να καταλήξει στις επιλογές για τα παιχνίδια με τη Νέφτσι, με το πρώτο να είναι ορισμένο στις 21 Ιουλίου. Πρώτο φιλικό ματς είναι αύριο με τη Σλάβεν Μπελούπο Κροατίας και την αμέσως επόμενη μέρα θα αναμετρηθεί με τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Εξάλλου, η ομάδα της Λεμεσού ενημέρωσε χθες ότι πρόσφερε επαγγελματικό συμβόλαιο στον 19χρονο (01.05.2003) τερματοφύλακα Νεόφυτο Στυλιανού. «Ο Στυλιανού είναι προϊόν των ακαδημιών της ομάδας μας και παρά το γεγονός ότι ήταν μέλος της πρώτης ομάδας από πέρσι, υπέγραψε τώρα το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο» ενημέρωσε ο σύλλογος της Λεμεσού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ