aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Ο Σπιλέφσκι παίρνει τα μέτρα του ενόψει Απόλλωνα

Άρης: Ο Σπιλέφσκι παίρνει τα μέτρα του ενόψει Απόλλωνα

Mονής επιλογής η αναμέτρηση για τον Άρη στο Τσίρειο Στάδιο με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι είδε την ομάδα του μετά την ήττα που δέχθηκε από την Καρμιώτισσα να βγάζει αντίδραση (νίκη επί του Ακρίτα) και ουσιαστικά, αυτό θέλει να δει εκ νέου, σε αγώνα υψηλού βαθμού δυσκολίας. Δύο ήττες στη σειρά, ο Άρης έχει να δεχθεί από τον Φεβρουάριο, όταν έχασε από την Ανόρθωση (1-3) και την Ομόνοια (0-2), κάτι που δεν θέλουν στην ομάδα να επαναληφθεί.

Η νίκη αν έρθει θα είναι το καλύτερο για τους πράσινους της Λεμεσού αφού θα τους βοηθήσει να ανέλθουν βαθμολογικά και ασφαλώς, θα τονώσει την ψυχολογία. Ο Σπιλέφσκι παρακολούθησε τον αγώνα του Απόλλωνα με την Άλκμααρ και κράτησε αρκετές σημειώσεις.

Αυτό που απασχολεί τον προπονητή του Άρη είναι η κάλυψη του κενού που αφήνει ο τιμωρημένος με κάρτες, Καζού. Ο Πηλέας, πάντως, φαντάζει ως ο επικρατέστερος για να πάρει τη θέση του αριστερού ακραίου αμυντικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ