aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Ο πρωταθλητής Σπιλέφσκι έριξε άγκυρα στη Λεμεσό μέχρι το 2026!

Άρης: Ο πρωταθλητής Σπιλέφσκι έριξε άγκυρα στη Λεμεσό μέχρι το 2026!

Δίχως δεύτερη σκέψη είναι ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία του Άρη. Ο λόγος για φυσικά για τον Αλεξέι Σπιλέφσκι. Ο Λευκορώσος προπονητής στα 35 του χρόνια, έγινε ο νεαρότερος προπονητής στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου που πανηγυρίζει πρωτάθλημα. Στην ομάδα της Λεμεσού αναγνώρισαν τη σπουδαία δουλειά του και οι δύο πλευρές επέκτειναν τη συνεργασία τους μέχρι το Καλοκαίρι του 2026!

Η ανακοίνωση του Άρη

Η άκρως επιτυχημένη συνεργασία της οικογένειας του Άρη με τον προπονητή, που είχε ως αποτέλεσμα τον πρώτο τίτλο πρωταθλήματος στην ιστορία της ομάδας, οδήγησε στην επέκταση της συνεργασίας με τον Αλεξέϊ Σπιλέφσκι μέχρι το Μάϊο του 2026!

Ο Λευκορώσος προπονητής σε λιγότερο από ενάμιση χρόνο παρουσίας στον πάγκο του Άρη, κατάφερε να γίνει ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου, έχοντας οδηγήσει την ομάδα πέρσι στα πρώτα Ευρωπαϊκά της παιχνίδια και φέτος στο πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Ευχόμαστε στον προπονητή μας ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες με τον Άρη μας στο μέλλον!

Shpilevsky Will Be Aris Head Coach Until 2026 En

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ