aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Ο επενδυτής με το 20ετές συμβόλαιο!

Άρης: Ο επενδυτής με το 20ετές συμβόλαιο!

Την τελευταία διετία, με την παρουσία επενδυτή, ο Άρης έχει κάνει σημαντικά άλματα προόδου. Με την «πρώτη» έγραψε ιστορία, εξασφαλίζοντας ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η συνέχεια εξελίσσεται ακόμη καλύτερά, με την ομάδα της Λεμεσού οκτώ αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος να διεκδικεί τον τίτλο. Δείγμα της δουλειάς που γίνεται και της άνεσης που του προσφέρει η οικονομική ευρωστία.

Μάλιστα, σε πρόσφατες δηλώσεις του ο πρώην πρόεδρος του Άρη, Κυριάκος Χατζήκυριακος, αποκάλυψε ότι το συμβόλαιο του επενδυτή είναι για 20 χρόνια. «Δεν περίμενα τέτοια πορεία. Όταν υπηρετήσαμε τον Άρη για μια δεκαετία ήταν πέτρινα χρόνια. Ήρθαν κάποιοι σωστοί άνθρωποι με 20 χρόνια συμβόλαιο. Ήρθαν για να μείνουν. Ούτε στα όνειρα μας δεν περιμέναμε να έχουμε τέτοια πορεία» είπε χαρακτηριστικά.

Για μια 20ετία, λοιπόν, ο Άρης έχει «κλειδωμένη» την επιτυχία. Η παρουσία του επενδυτή, του επιτρέπει να χτίζει συνεχώς και να μεγαλώνει. Αυτό είναι ξεκάθαρο από τις επιλογές ποδοσφαιριστών που κάνει η ομάδα της Λεμεσού, προσφέροντας ψηλά συμβόλαια και φέρνοντας στο πρωτάθλημά μας παικταράδες όπως ο Κακόριν και άλλοι. Από το μέχρι στιγμής δείγμα, ο Άρης έχει τη δυνατότητα με σωστές ενέργειες να μεγαλώνει χρόνο με χρόνο και να διατηρηθεί ως μια από τις πρωταγωνίστριες ομάδες, δίνοντας σταθερά νέο χρώμα στο πρωτάθλημά μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ