aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι περιμένει να δει πολύ περισσότερα

Άρης: Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι περιμένει να δει πολύ περισσότερα

Νέο φιλικό παιχνίδι δίνει στις 18:30 ο Άρης, σαφώς πιο δυνατό από το χθεσινό απέναντι στον Π.Ο. Ξυλοτύμπου. Αντιμετωπίζει στα Κούκλια τον Ακρίτα Χλώρακας, με τον Αλεξέι Σπιλέφσκι να περιμένει να δει σαφώς περισσότερα πράγματα από την ομάδα του και από συγκεκριμένους παίκτες.

Ο τεχνικός του Άρη, ξέρει πως οι φιλοδοξίες του Διοικητικού Συμβουλίου τη φετινή σεζόν είναι ακόμα μεγαλύτερες από την περσινή, επομένως κι οι δικές του ευθύνες είναι μεγαλύτερες. Επομένως, οι τελευταίες επιλογές που θα γίνουν για να ολοκληρώσει το παζλ των μετεγγγραφών, επιβάλλεται να είναι οι ιδανικότερες. Να έλθουν παίκτες που να κάνουν διαφορετικά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο από εκείνα που μπορούν αυτοί που έχουν αποκτηθεί προηγουμένως. Θέμα οικονομικό στον Άρη μπορεί να μην υπάρχει, αλλά τα οικονομικά δεδομένα της φετινής σεζόν είναι πολύ διαφορετικά από την περσινή.

Στην περσινή ξοδεύτηκαν αρκετά λεφτά για να στηθεί η ομάδα και σε ένα βαθμό είναι λογικό αφού θα έπρεπε να δοθούν αρκετά λεφτά για να δελεαστούν παίκτες και να βάλουν την υπογραφή τους σε μια ομάδα που ερχόταν από τη Β’ Κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ