aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Νοκ-άουτ ο Βανά Άλβες

Άρης: Νοκ-άουτ ο Βανά Άλβες

Χωρίς τον τερματοφύλακα του Βανά Άλβες θα πάει ο Άρης στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος που τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή στον αγώνα της περασμένης Παρασκευής με αντίπαλο την Πάφος FC, θα μείνει δεδομένα εκτός πλάνου του Αλεξέι Σπιλέφσκι ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης.

Η κατάστασή του θα επαναξιολογηθεί τις επόμενες ημέρες προκειμένου να διαφανεί πότε θα είναι ξανά έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του, χωρίς να είναι ακόμα ξεκάθαρο αν θα προλάβει τον αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα για την προτελευταία αγωνιστική στις 15 Μαΐου. Πρόκειται αναμφίβολα για μεγάλο «πλήγμα» στον Άρη, αφού ο Βανά ήταν εκ των βασικότερων «γραναζιών» της ομάδας στη φετινή εντυπωσιακή του πορεία.

Όπως και κόντρα στην παφιακή ομάδα, έτσι και απέναντι στην ΑΕΚ, τη θέση του κάτω από τα δοκάρια αναμένεται ότι θα πάρει ο Λένος Σωφρονίου, ο οποίος πραγματοποίησε προσφάτως ντεμπούτο στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ