aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: «Νίκη και μόνο νίκη»

Άρης: «Νίκη και μόνο νίκη»

Η βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται ο Άρης, δεν του επιτρέπει καμιά χαλάρωση. Και ο στόχος, είναι να κτυπήσει όλα τα παιχνίδια που έχει μπροστά του. Με προπονητή τον Νικόλα Μαρτίδη, οι πράσινοι έχουν παρουσιάσει μια φρεσκάδα και μια ζωντάνια που είναι ικανές να τον απομακρύνουν από τον κίνδυνο της διαβάθμισης.

Ο Άρης έχει προσθέσει στο παιχνίδι του αυτό που του έλειπε από την αρχή του πρωταθλήματος, το πάθος. Οι 15 βαθμοί που έχει μαζέψει δεν του εξασφαλίζουν καμιά σιγουριά και θα κυνηγήσει και άλλους μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου. Ο στόχος είναι να πάνε με όσους περισσότερους βαθμούς στην επόμενη φάση για να μπορέσουν να διεκδικήσουν με αξιώσεις την παραμονή και να μην κινδυνέψουν.

Απέναντι στην ΑΕΛ αύριο ο στόχος είναι το τρίποντο, όσο δύσκολη κι αν είναι η αποστολή τους. «Τίποτε άλλο, μόνο νίκη…» λένε στον Άρη. Και προς αυτό τον στόχο ετοιμάζει την ομάδα του ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Ο Αλβαράδο, που αγωνίστηκε για ένα ημίωρο στο παιχνίδι κυπέλλου την περασμένη Τετάρτη, έδειξε πως είναι έτοιμος. Θα επανέλθει και ο Παναγή στη μεσαία γραμμή, όπως και ο Θεοφίλου στην άμυνα, ενώ ο Σκούρτης με τον Αντωνίου, θα είναι στο αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ