aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: «Να προσελκύσουμε τους ρωσόφιλους, έχουμε οκτώ χιλιάδες κόσμο»

Άρης: «Να προσελκύσουμε τους ρωσόφιλους, έχουμε οκτώ χιλιάδες κόσμο»

Ο Άρης Λεμεσού παρουσίασε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου τα νέα αποκτήματά του, στην παρουσία μεταξύ άλλων και υψηλόβαθμων διοικητικών στελεχών, οι οποίοι έκαναν δηλώσεις.

Αρχικά το λόγο πήρε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Χριστόφορος Μιχαηλούδης, ο οποίος ανέφερε: «Ο Άρης θα είναι μία από τις υπολογίσιμες δυνάμεις του κυπριακού ποδοσφαίρου. Να κάνουμε περήφανους τους οπαδούς της ομάδας μας. Έτσι ξεκινά η νέα εποχή».

Στη συνέχεια μίλησε ο πρόεδρος του σωματείου Λύσανδρος Λυσάνδρου και ανέφερε ανάμεσα σε άλλα τα εξής: «Πήραμε μία ομάδα από το μηδέν, με τρεις παίκτες πριν από δύο χρόνια. Φτιάξαμε ίσως την καλύτερη ομάδα το 2019-20, αλλά λόγω της πανδημίας δεν ανεβήκαμε στην Α’ κατηγορία. Το αποτέλεσμα της δουλειάς μας θα το δείτε το Μάιο. Φτιάξαμε γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα. Το ποδόσφαιρο εκσυγχρονίζεται, το ίδιο και εμείς».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής εταιρείας Βλαντιμίρ Φεντέροφ τόνισε: «Θέλουμε να κάνουμε τον Άρη δημοφιλή ομάδα. Να προσελκύσουμε τους ρωσόφωνους στο γήπεδο και όχι μόνο. Φέραμε πολύ καλούς παίκτες από προηγμένα πρωταθλήματα. Είμαστε περήφανοι που δημιουργήσαμε γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα. Θα παλέψουμε για τις ψηλότερες θέσεις». Ανακοίνωσε επίσης τη δημιουργία κοινοφελούς ιδρύματος , το Aris Foundation.

Ο Σβίτοσλαβ Ποντορόζνι, είπε: «Είμαστε ανοιχτοί για συνεργασίες. Σημαντικό για μας στη διοίκηση του Άρη να δείξουμε την εκτίμησή μας, που μας αγκάλιασε η Κύπρος. Ο Άρης έχει 8 χιλιάδες οπαδούς. Θέλουμε να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Έχουμε ελκυστικά πακέτα διαρκείας».

Ο διευθυντής της εταιρείας, Δημήτρης Γιαννέλη τόνισε τα εξής: «Το πιο σημαντικό είναι ότι υπάρχει όραμα, πλάνο και όρεξη. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα πραγματοποιηθεί. Τα καλά είναι μπροστά μας».

Ο προπονητής της ομάδας, Λιάσος Λούκα είπε: «Καταφέραμε να ανεβάσουμε τον Άρη εκεί που του αξίζει. Ανεβάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Εγώ με τους ποδοσφαιριστές θα προσπαθήσουμε να δικαιώσουμε όσους μας εμπιστεύτηκαν. Να κάνουμε περήφανους τους φιλάθλους μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ