aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Με τον Σπιλέφσκι μέχρι το 2026 η προπονητική ομάδα

Άρης: Με τον Σπιλέφσκι μέχρι το 2026 η προπονητική ομάδα

Όλες τα γρανάζια της καλοκουρδισμένης μηχανής του Άρη θα παραμείνουν στην προπονητική ομάδα των πρωταθλητών μέχρι το 2026. Μετά την επέκταση της συνεργασίας με τον Αλεξέι Σπιλέφσκι οι πράσινοι ενημέρωσαν ότι οι Δρ. Χρήστος Παπαδόπουλος, επικεφαλής φυσικής κατάστασης και αποκατάστασης, οι βοηθοί προπονητές Τόμι Γίνιγκεν, Όμερ Ερμπάϊ, Αλεξέϊ Καλατσέϊ και ο προπονητής τερματοφυλάκων Τάκης Τάκη συμφώνησαν επίσης για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Στον Άρη μέχρι το Μάϊο του 2026 θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της η προπονητική ομάδα του Αλεξέϊ Σπιλέφσκι.

Συγκεκριμένα, έβαλαν την υπογραφή τους σε συμβόλαιο που θα τους διατηρήσει στον Άρη για τα επόμενα τρία χρόνια οι Δρ. Χρήστος Παπαδόπουλος, επικεφαλής φυσικής κατάστασης και αποκατάστασης, οι βοηθοί προπονητές Τόμι Γίνιγκεν, Όμερ Ερμπάϊ , Αλεξέϊ Καλατσέϊ και ο προπονητής τερματοφυλάκων Τάκης Τάκη.

Η συνεισφορά όλων στην κατάκτηση του πρωταθλήματος κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική. Από τη στιγμή δε, που τόσο ο προπονητής όσο και οι διοικούντες την ομάδα εκτιμούν τις ικανότητες και την προσφορά τους, η επέκταση της συνεργασίας τους με τον Άρη για τα επόμενα τρία χρόνια (ίδια χρονική διάρκεια ανανέωσης με τον προπονητή) ήταν η φυσιολογική εξέλιξη.

Μέλος της προπονητικής ομάδας του κ. Σπιλέφσκι θα είναι και την επόμενη χρονιά και ο βοηθός προπονητής Βίταλις Αστάφιεβς.

Ευχόμαστε σε όλη την προπονητική ομάδα καλή δουλειά, και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες με τον Άρη μας!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ