aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Με τον Καζού απέναντι στην ΑΕΚ

Άρης: Με τον Καζού απέναντι στην ΑΕΚ

Ανεβάζει ρυθμό ο Άρης ενόψει του εντός έδρας αγώνα της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» φιλοδοξεί να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα με τον Αλεξέι Σπιλέφσκι στον πάγκο της.

Σχετικά με τους στόχους του Άρη μίλησε χθες ο εκπρόσωπος Τύπου, Χριστόφορος Μιχαηλούδης. «Μαθηματικά είναι όλες οι ομάδες υποψήφιες για τον τίτλο. Είναι τόσο κοντά οι ομάδες που με μία νίκη πηγαίνεις πάνω, ενώ μία ήττα σε φέρνει κάτω. Εμείς όμως βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Ο στόχος μας είναι το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Όσο βρισκόμαστε σε αυτές τις θέσεις, το ονειρευόμαστε. Δεν σκεφτόμαστε το πρωτάθλημα, αλλά να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι», ανάφερε ανάμεσα σε άλλα.

Εν τω μεταξύ, θετικά νέα προκύπτουν όσον αφορά στην περίπτωση του Καζού, ο οποίος έμεινε εκτός δράσης τον τελευταίο έναν περίπου μήνα. Ο Βραζιλιάνος επέστρεψε στις προπονήσεις και τέθηκε στη διάθεση του Λευκορώσου προπονητή. Αντιθέτως, ο Μουσούντα, που αποχώρησε τραυματίας από το τελευταίο ματς με αντίπαλο την Πάφος FC, είναι αμφίβολος με τις πιθανότητες να προλάβει να μην είναι με το μέρος του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ