aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Με το βλέμμα στη Σερβία

Άρης: Με το βλέμμα στη Σερβία

Οι ανακοινώσεις απομένουν μοναχά για την επισημοποίηση της απόκτησης του Σλόμποταν Ουρόσεβιτς από τον Άρη. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Σέρβος αριστερός μπακ συμφώνησε με τη λεμεσιανή ομάδα, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων. Σύμφωνα με τα σερβικά Μέσα, η αγορά του ποδοσφαιριστή από την Παρτίζαν κόστισε στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» ένα ποσό λίγο κάτω από τις 200 χιλιάδες ευρώ. Η ανακοίνωση των πρωταθλητών, πιθανότητα θα εκδοθεί εντός της ημέρας.

Από εκεί και πέρα, ο Ουρόσεβιτς ενδέχεται να μην είναι ο τελευταίος που θα κάνει τη διαδρομή Σερβία – Κύπρος για λογαριασμό του Άρη. Η σερβική ποδοσφαιρική αγορά ενδιαφέρει την «Ελαφρά Ταξιαρχία», με τον Αλεξέι Σπιλέφσκι να παρακολουθεί κι άλλες περιπτώσεις αξιόλογων ποδοσφαιριστών από τη χώρα. Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες, υπάρχει μικρή λίστα παικτών που αρέσει στη λεμεσιανή ομάδα και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για απόκτηση τους.

Όσον αφορά την παραμονή του Αλεξάντερ Κακόριν στην ομάδα της Λεμεσού, το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει αφότου ο Ρώσος επιθετικός επιστρέφει στην Ιταλία και συζητήσει με τη Φιορεντίνα, στην οποία ανήκει. Είναι δεδομένη η πρόθεση του Άρη να διατηρήσει στο ρόστερ του τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του πρωταθλήματος, όπως επίσης και η επιθυμία του ιδίου για παραμονή στην Κύπρο. Τίποτα ωστόσο δεν πρέπει να θεωρείται «τελειωμένο», έως ότου δεν πέσουν οι υπογραφές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ