aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Με την «ντριμ τιμ» μέχρι το 2026!

Άρης: Με την «ντριμ τιμ» μέχρι το 2026!

Ο Άρης μπορεί να μην κατάφερε να φέρει στη Λεμεσό τον… Καρίμ Μπενζεμά, θα έχει όμως στις τάξεις της μέχρι το 2026 την «ντριμ τιμ» που οδήγησε στο θαύμα της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Ό,τι καλύτερο για τη λεμεσιανή ομάδα και ιδιαίτερα τον Αλεξέι Σπιλέφσκι που συνεχίζει στο τιμόνι μέχρι το 2026 και ταυτόχρονα διατηρεί τους άμεσους συνεργάτες του για άλλα τρία χρόνια.

«Η άκρως επιτυχημένη συνεργασία της οικογένειας του Άρη με τον προπονητή, που είχε ως αποτέλεσμα τον πρώτο τίτλο πρωταθλήματος στην ιστορία της ομάδας, οδήγησε στην επέκταση της συνεργασίας με τον Αλεξέϊ Σπιλέφσκι μέχρι το Μάϊο του 2026», αναφερόταν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση με τη σημείωση ότι «ο Λευκορώσος προπονητής σε λιγότερο από ενάμιση χρόνο παρουσίας στον πάγκο του Άρη, κατάφερε να γίνει ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου». Λίγο αργότερα ήρθε και η ανακοίνωση για τους συνεργάτες του.

«Έβαλαν την υπογραφή τους σε συμβόλαιο που θα τους διατηρήσει στον Άρη για τα επόμενα τρία χρόνια οι Δρ. Χρήστος Παπαδόπουλος, επικεφαλής φυσικής κατάστασης και αποκατάστασης, οι βοηθοί προπονητές Τόμι Γίνιγκεν, Όμερ Ερμπάϊ , Αλεξέϊ Καλατσέϊ και ο προπονητής τερματοφυλάκων Τάκης Τάκη», αναφέρει η ανακοίνωση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Και προσθέτει: «Η συνεισφορά όλων στην κατάκτηση του πρωταθλήματος κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική. Από τη στιγμή δε, που τόσο ο προπονητής όσο και οι διοικούντες την ομάδα εκτιμούν τις ικανότητες και την προσφορά τους, η επέκταση της συνεργασίας τους με τον Άρη για τα επόμενα τρία χρόνια, ήταν η φυσιολογική εξέλιξη. Μέλος της προπονητικής ομάδας του κ. Σπιλέφσκι θα είναι και την επόμενη χρονιά και ο βοηθός προπονητής Βίταλις Αστάφιεβς».

Σε επίπεδο προπονητικού επιτελείου, η Αρειανοί μπορούν να προγραμματίσουν χωρίς έγνοια. Ο Σπιλέφσκι και οι συνεργάτες του, έβαλαν τη σφραγίδα τους στην -ενδεχομένως- μεγαλύτερη ποδοσφαιρική υπέρβαση που έγινε ποτέ στο κυπριακό ποδόσφαιρο, ανεβάζοντας τον Άρη στην κορυφή. Εκεί που κανένας δεν μπορούσε να διανοηθεί πριν δύο – τρία χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ