aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Με τη γνωστή πετυχημένη συνταγή

Άρης: Με τη γνωστή πετυχημένη συνταγή

Στα προηγούμενα 93 χρόνια της ζωής του θα μπορούσε να αλλάξει δραματικά τον τρόπο λειτουργίας της ποδοσφαιρικής ομάδας. Σήμερα, όμως, είναι λίγο δύσκολο… Ο Άρης Λεμεσού, πρωταθλητής πλέον, θα πορευθεί στον δρόμο που χάραξε τα τελευταία χρόνια.

Με τη γνωστή πετυχημένη συνταγή. Κι αυτοί ακόμη οι αξιωματούχοι της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ξαφνιάστηκαν όταν διάβασαν ότι αναζητούν τεχνικό διευθυντή κι ότι ο Λούκας Μασλόφσκι είναι ο εκλεκτός! Πρόκειται για δημοσιεύματα στην Πολωνία που φέρουν τον τεχνικό διευθυντή της Γιαγκελόνια να έχει δεχθεί πρόταση απ’ τους πρωταθλητές.

Όταν ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, ρωτήθηκε σχετικά, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. «Όπως το διαβάσατε και εσείς έτσι το διαβάσαμε και εμείς. Δεν έχω κάτι υπόψη μου και αν υπήρχε κάτι νομίζω πως θα το ήξερα. Έτσι κι αλλιώς δεν δουλεύουμε με το μοντέλο του τεχνικού διευθυντή», ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο. Συνεπώς, ο Άρης θα πορευθεί με το γνωστό μοντέλο του αφεντικού Αλεξέι Σπιλέφσκι με τους καταξιωμένους συνεργάτες του.

Ο ίδιος ο Λευκορώσος τεχνικός, σε πρόσφατη συνέντευξή του, λίγο-πολύ είχε εξηγήσει το μοντέλο λειτουργίας της λεμεσιανής ομάδας. Σύμφωνα με το οποίο, μεταφέρονται στο δίκτυο σκάουτερ οι προδιαγραφές των ποδοσφαιριστών που απαιτούνται, οι προτάσεις περνούν και ξαναπερνούν από κόσκινο κι όταν ο Σπιλέφσκι ανάψει το πράσινο φως, αναλαμβάνει δράση ο πρόεδρος. Ο Βλαντιμίρ Φεντέροφ είναι ο άνθρωπος που θα κλείσει τη συμφωνία, πάντα στο πλαίσιο του προϋπολογισμού που έχει αποφασιστεί από το ξεκίνημα.

Η αλήθεια είναι ότι ο Μασλόφσκι «συνεργάστηκε» με τον Άρη στο παρελθόν, αφού βοήθησε για τη μετεγγραφή του Μάριους Στεπίνσκι, ενώ πρότεινε και τον Στρούσκι ο οποίος αγωνιζόταν στην ομάδα του, τη Γιαγκελόνια. Σε καμιά περίπτωση, όμως, δεν τίθεται θέμα να αναλάβει τεχνικός διευθυντής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ