aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Με τη… φόρα του για άλλη μία νίκη

Άρης: Με τη… φόρα του για άλλη μία νίκη

Σπουδαία πρόκληση είναι για τον Άρη ο αποψινός αγώνας με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ. Μετρά δυνάμεις κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα του κυπριακού ποδοσφαίρου, η οποία στα τελευταία χρόνια είχε κατακτήσει πάρα πολλούς τίτλους. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» βρίσκεται στα ψηλά δώματα της βαθμολογίας, όμως η τετράδα αγώνων που ακολουθεί είναι σημαντική αναφορικά με το μέλλον της.

Οι ιδιοκτήτες του Άρη καθόρισαν την είσοδο στην εξάδα ως τον μεγάλο στόχο και τα ματς κατά σειρά με ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ, ΑΕΚ και Ομόνοια θα καταδείξουν εάν όντως μπορεί να απειλήσει τις ομάδες του αποκαλούμενου big-6 για μια θέση στο α’ γκρουπ των πλέι οφ.

Στο σημερινό παιχνίδι, ο προπονητής της ομάδας αναμένεται ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ωστόσο αυτές δεν θα είναι αρκετές σε σχέση με την αναμέτρηση απέναντι στη Δόξα.

Εάν ο Καζού δεν κριθεί έτοιμος, τότε τη θέση του θα πάρει ένας εκ των Γιακό, Λόπες. Επιστρέφει ο Σπόλιαριτς και σε περίπτωση που συμπεριληφθεί στην ενδεκάδα, τότε στον πάγκο είναι πιθανό να μείνει ο Φράγκος. Εκτός επιλογών είναι ο τραυματίας Σλόγκαρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ