aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Με όλα τα «όπλα» στη φαρέτρα

Άρης: Με όλα τα «όπλα» στη φαρέτρα

Στον Άρη, όπως και στον Απόλλωνα, παρακολουθούν τις εξελίξεις με το Τσίρειο στάδιο. Αναμένουν μια ξεκάθαρη τοποθέτηση εάν το μεθαυριανό μεταξύ τους παιχνίδι θα διεξαχθεί με κόσμο ή όχι. Την ίδια ώρα, ο Λιάσος Λουκά συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας του.

Άλλωστε, το αγωνιστικό δεν επηρεάζεται και στον Άρη βρίσκονται επικεντρωμένοι στη σωστή προετοιμασία, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη να «χτυπήσει» τη νίκη. Με τα σημερινά δεδομένα, ο Άρης θα παρουσιαστεί στο τοπικό ντέρμπι με διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην φυσικά των μόνιμα απόντων Σλόγκαρ και Ανδρέου. Ο τεχνικός του Άρη είναι σε θέση να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σχήμα, που θα είναι ικανό και καλή παρουσία να έχει και να φθάσει στη νίκη.

Οι πράσινοι της Λεμεσού έχουν ως στόχο να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες, πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο την κορυφή. Οι δυνατότητες υπάρχουν και το γεγονός ότι ο Άρης από την τέταρτη αγωνιστική και ένθεν δεν βρέθηκε κάτω από την 4η θέση, είναι κάτι που επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ