aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Με οδηγό την περσινή σεζόν

Άρης: Με οδηγό την περσινή σεζόν

Στο Τσίρειο επιστρέφει ο Άρης, αυτή τη φορά για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Λεμεσού, που προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ, θα θελήσει να επανέλθει στα θετικά αποτέλεσμα.

Στη νέα δύσκολη αποστολή, η ομάδα του Σπιλέφσκι θα έχει ως οδηγό την περσινή σεζόν. Συγκεκριμένα, με αντίπαλο τον Απόλλωνα ως τυπικά φιλοξενούμενη, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν έχασε. Μέτρησε μια νίκη (2-0) και μια ισοπαλία (1-1). Θετικός απολογισμός για τους πράσινους της Λεμεσού, που αύριο θα κυνηγήσουν μόνο τη νίκη, όχι πως η ισοπαλία θα κριθεί αρνητικό αποτέλεσμα. Κίνητρο για το «διπλό» και το αήττητο του συμπολίτη τους τις πρώτες 6 αγωνιστικές.

Ο Σπιλέφσκι θα ολοκληρώσει σήμερα την προετοιμασία τής ομάδας του. Αυτό που απασχολεί περισσότερο είναι η επιλογή στο αριστερό άκρο της άμυνας, αφού θα απουσιάσει ο Καζού λόγω καρτών. Ο Πηλέας φαντάζει ως ο επικρατέστερος.

Ο Στεπίνσκι ενδέχεται να είναι στην αποστολή. Η παρουσία του Άρη στο προηγούμενο ματς με την ΑΕΚ ήταν αρκετά καλή παρόλο που έχασε, γι’ αυτό και δεν αναμένονται αλλαγές πέραν της αναγκαστικής. Ο τεχνικός του Άρη αναμένει από τους παίκτες του να είναι αποτελεσματικοί αυτή τη φορά και την ίδια ώρα να αποφύγουν λάθη στην άμυνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ