aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Με φόρα και... εκτός έδρας αήττητο

Άρης: Με φόρα και… εκτός έδρας αήττητο

Από δύο «μεγάλα» αποτελέσματα προέρχεται ο Άρης, μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-0). Επικράτησε της ΑΕΛ και της ΑΕΚ στο Τσίρειο και πάει με φόρα σήμερα στο ΓΣΠ για να κοιτάξει στα μάτια και την Ομόνοια. Στόχος, να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα και να τριτώσει το καλό, εξέλιξη που θα του επιτρέψει να εδραιωθεί στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Δύσκολη η αποστολή της ομάδας της Λεμεσού, αλλά παρουσιάζεται έτοιμη και αποφασισμένη.

Παράλληλα, ο Άρης πηγαίνοντας σήμερα στο ΓΣΠ, πέραν της ποιότητας και του ικανού συνόλου που διαθέτει, θα έχει και ως σύμμαχο την έως τώρα εξαιρετική παρουσία του στα εκτός έδρας παιχνίδια. Σε πέντε αγώνες είναι αήττητος! Έχει απολογισμό τέσσερις νίκες και μιαν ισοπαλία. Νίκησε κατά σειρά Ολυμπιακό, Εθνικό, Δόξα, ΑΕΛ (ως τυπικά φιλοξενούμενος) και εξήλθε ισόπαλος με την ΠΑΕΕΚ.

Ο Λιάσος Λουκά δεν υπολογίζει τους Γκαρθία και Μουσούντα, που αποβλήθηκαν στο προηγούμενο ματς με την ΑΕΚ. Αντιθέτως, επανέρχονται οι Καζού, Γιανγκό και Ραντούτ, που ξεπέρασαν το πρόβλημα τραυματισμού τους. Κατά πάσα πιθανότητα ο Κύπριος τεχνικός θα παρουσιάσει την ομάδα του με τους Βάνα Άλβες, Γιανγκό, Σίλντενφελντ, Ρονγκάλια, Καζού, Σιμιόν, Σπόλιαριτς, Φράγκος, Κβασούκ, Μπαμπίκα, Στεπίνσκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ