aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Ματία, ο νέος πονοκέφαλος

Άρης: Ματία, ο νέος πονοκέφαλος

Άλλο ένα πρόβλημα έχει να αντιμετωπίσει ο Αλεξέι Σπιλέφσκι, προετοιμάζοντας την ομάδα του για το ντέρμπι κορυφής με την Πάφος FC. Ο τεχνικός του Άρη είδε άλλον έναν παίκτη του, τον Ματία Σπόλιαριτς να τραυματίζεται στο φιλικό παιχνίδι της Κύπρου με το Ισραήλ.

Τραυματισμός που είναι πολύ πιθανό να τον κρατήσει μακριά από την ενεργό δράση για σημαντικό χρονικό διάστημα. Στον Άρη είναι σε αναμονή των αποτελεσμάτων τω οποίων υποβλήθηκε ο Σπόλιαριτς. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για πρόβλημα στο μηνίσκο, που εάν επαληθευθούν, θα σημαίνει πως θα μείνει εκτός για περίπου έναν μήνα.

Τα προβλήματα με Καζού και Μπαμπίκα ξεπεράστηκαν αφού από την περασμένη Πέμπτη έχουν μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και όλα δείχνουν πως αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο θα βρεθούν ακόμη και στο αρχικό σχήμα του μεγάλου παιχνιδιού την ερχόμενη Δευτέρα. Ερωτηματικό αποτελεί για την ώρα η συμμετοχή του Βάνα Άλβες, που κάνει αγώνα δρόμου όπως και ο Στρούσκι, αν και για τον δεύτερο τα δεδομένα είναι θετικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ