aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Λυτρώθηκε στο 90΄+6

Άρης: Λυτρώθηκε στο 90΄+6

Χρειάστηκε το 6ο λεπτό των καθυστερήσεων για να καταφέρει ο Άρης να λυγίσει την αντίσταση της Ένωσης στο «Τάσος Μάρκου». Λυτρωτής ο Γκομίς, που μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Μπαμπίκα σε ανατροπή από τον Γεβρέμοβιτς και χάρισε στην ομάδα του τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός, 14 λεπτά προηγουμένως, έχασε τεράστια ευκαιρία, στέλνοντας από πλεονεκτική θέση την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο στη μεγαλύτερή του διάρκεια, με τους βυσσινί, πάντως, να ανεβαίνουν στο δεύτερο μέρος και να καρδιοχτυπούν τον αντίπαλο. Από τη μία τελική στο πρώτο 45λεπτο, ολοκλήρωσαν το ματς στις έξι, έχοντας ως πιο σημαντική φάση αυτήν στο 53’, ωστόσο ο Αλβες άναψε κόκκινο στον Ρουσιά. Η ομάδα του Σατσιά (δεν ήταν στον πάγκο λόγω τιμωρίας) όχι μόνο έμεινε για πέμπτο σερί παιχνίδι χωρίς γκολ, αλλά δέχθηκε ισάριθμη ήττα. Ο Άρης, είχε σκοράρει και στο 23’ όμως μετά από παρέμβαση του VAR, το γκολ ακυρώθηκε για χέρι του Μαγιαμπέλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ