aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης / Λιάσος Λουκά: «Επιτυχία θα είναι το ευρωπαϊκό εισιτήριο»

Άρης / Λιάσος Λουκά: «Επιτυχία θα είναι το ευρωπαϊκό εισιτήριο»

Ο Άρης είναι στην εξάδα, αν και απομένει άλλη μια αγωνιστική για το τέλος της Α’ φάσης του πρωταθλήματος, γεγονός που φανερώνει την πετυχημένη πορεία του. Ωστόσο, στην ομάδα της Λεμεσού είναι της άποψης ότι τρώγοντας έρχεται η όρεξη, γι’ αυτό και βάζουν ακόμη υψηλότερα τον πήχη. «Δεν είναι επιτυχία η εξάδα, αλλά το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ζητούμε στήριξη στους ποδοσφαιριστές μας», είπε χαρακτηριστικά ο Λιάσος Λουκά σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Μπήκαμε στην εξάδα, ένας μεγάλος στόχος τον οποίο πιστεύαμε από το καλοκαίρι», πρόσθεσε ο τεχνικός του Άρη και συνέχισε: «Από το καλοκαίρι ξεκίνησε μια μεγάλη προσπάθεια με πολλές αλλαγές. Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα κέρδιζε το σεβασμό των οπαδών μας, αλλά και των αντιπάλων».

Ο Λουκά σημείωσε πως έχουν μια μεγάλη ευκαιρία να γράψουν ιστορία. «Όλοι είναι θετικοί, από τον ιδιοκτήτη μέχρι τον τελευταίο που δουλεύει στην ομάδα. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι ότι η ομάδα θα μείνει στις υψηλές θέσεις», υπογράμμισε. Ακόμη, ανέφερε πως ο Άρης ήταν σε απόδοση από τις πιο σταθερές ομάδες στο πρωτάθλημα, εντός και εκτός έδρας.

«Στα τελευταία παιχνίδια αξίζαμε περισσότερους βαθμούς, αλλά δεν αγωνιζόμαστε μόνοι μας στο γήπεδο», σχολίασε και τόνισε πως «στα αποδυτήρια είμαστε μια οικογένεια».

Το ματς με την Πάφος FC, την Παρασκευή, θα αρχίσει στις 19:00 αντί στις 17:00 που ήταν αρχικά ορισμένο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ