aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Άρης, λαός, πρωτάθλημα»

«Άρης, λαός, πρωτάθλημα»

Οι δεκαετίες ολόκληρες αναμονής, τελείωσαν! Ο Αρης ανέβηκε στο θρόνο, πήρε τα σκήπτρα του πρωταθλητή στο ποδόσφαιρό μας για 1η μόλις φορά στην ιστορία του. Ενας τίτλος που πανηγυρίστηκε έντονα στο Στάδιο «Αλφαμέγα».

Και δικαιολογημένα αφού ήρθε ως επιστέγασμα μίας εντυπωσιακής πορείας. Αποτέλεσε την ανταμοιβή της σκληρής και επίμονης προσπάθειας όλων στην ομάδα. Ο Αρης, με επιβλητική πορεία γεύτηκε το γλυκό νέκταρ του τίτλου, με το οποίο μέθυσε η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία, οι ποδοσφαιριστές και ο κόσμος.

Το βράδυ της 28ης Μαΐου, ήταν νύχτα γιορτής και ατέλειωτης χαράς για μικρούς και μεγάλους. Ο Αρης γιόρτασε, με τους φίλους να βροντοφωνάζουν το σύνθημα «Αρης, λαός πρωτάθλημα». Μια υπέροχη ατμόσφαιρα. O πρωταθλητής κόσμος των πρασίνων, νέοι, γέροι, παιδιά, άνδρες και γυναίκες, χειροκρότησαν τους παίκτες χωρίς τέλος. Παντού χαμόγελα και ζητωκραυγές, σε ένα γήπεδο που πήρε φωτιά, όταν έγινε η απονομή του βαρύτιμου τροπαίου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

Mετά από κοπιαστική πορεία και αμφισβητήσεις, ο Αρης έκοψε πανάξια το νήμα του πρωταθλήματος, δίνοντας την ευκαιρία στους οπαδούς του να μεθύσουν από χαρά. Η φιέστα της «τρελής» πράσινης γιορτής άρχισε νωρίς, πήρε «φωτιά» με την απονομή και απογειώθηκε με τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος εκτόξευσε τον παλμό!

«Ζούμε στην πράξη αυτό που λέγαμε όλοι, τζιαί μια φορά ο Άρης! Η κατάκτηση του πρωταθλήματος από φαινομενικά μικρή ομάδα, ανοίγει τον δρόμο και για τις υπόλοιπες να το διεκδικούν με αξιώσεις», είπε ο ΠτΔ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ