aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: «Κλείδωσε» θέση στην εξάδα, βλέπει όλο και πιο ψηλά

Άρης: «Κλείδωσε» θέση στην εξάδα, βλέπει όλο και πιο ψηλά

Μετά τα αποτελέσματα της 20ής αγωνιστικής, ο Άρης «κλείδωσε» θέση στην εξάδα για πρώτη φορά από τη σεζόν 2006-07 που το πρωτάθλημα διεξάγεται με τη σημερινή μορφή του. Σημαντικό επίτευγμα για την ομάδα της Λεμεσού, που «φωνάζει» με τη φετινή παρουσία της ότι είναι έτοιμη να καθιερωθεί στα ψηλά και να έχει κάθε χρόνο υψηλές απαιτήσεις.

Πλέον, στον Άρη βλέπουν όλο και πιο ψηλά, «Ευρώπη κι ό,τι παραπάνω μπορούμε να κερδίσουμε», τόνισε ο Λιάσος Λουκά. Στους πράσινους της Λεμεσού δεν επαναπαύονται με παρουσία στην εξάδα, αλλά θα κυνηγήσουν βαθμούς που θα τους επιτρέψουν να τερματίσουν όσο πιο ψηλά. Γι’ αυτό και στο αυριανό εξ αναβολής ματς με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», θα πάνε για το «διπλό».

Αυτό που δουλεύει ο τεχνικός του Άρη στις προπονήσεις και θέλει να βγει και στον αγωνιστικό χώρο, είναι το τελείωμα των φάσεων. Γιατί, ο Άρης δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποιεί σε ικανοποιητικό βαθμό. Για το αυριανό παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι Ντελμίρο, Μπογκνάρ και Γιαμπλόνσκι. Επανέρχεται ο Πακέ, ενώ στην αποστολή αναμένεται να βρίσκεται ο Γιαγκό που επιστρέφει σήμερα στην Κύπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ