aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: «Κλειδί» η παραγωγικότητα

Άρης: «Κλειδί» η παραγωγικότητα

Ο στόχος του Άρη είναι ένας και μοναδικός στην αναμέτρηση με το Παραλίμνι. Να μην επαναλάβει λάθη που έγιναν στα εντός έδρας παιχνίδια με ΑΕΚ και Καρμιώτισσα, που προηγήθηκαν της επιτυχίας επί του Απόλλωνα και είχαν ως αποτέλεσμα να δεχθεί ισάριθμες ήττες. Η ομάδα του Σπιλέφσκι θα θελήσει να φθάσει στην πρώτη της νίκη στην έδρα της, το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η ομάδα της Λεμεσού, που είναι στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχει να υπερηφανεύεται για ένα στοιχείο, που ίσως να είναι και ο λόγος που κατάφερε στην περσινή σεζόν να τερματίσει στην 4η θέση, αλλά και φέτος να διεκδικεί κάτι πολύ μεγάλο. Ο Άρης, λοιπόν, από τους τελευταίους 20 αγώνες του σε όλες τις διοργανώσεις, σκόραρε στους 19. Ο μοναδικός αγώνας που δεν είδε δίχτυα ήταν απέναντι στη Νέφτσι στο Μπακού, στον επαναληπτικό για τον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, που είχε ως αποτέλεσμα να γνωρίσει τον αποκλεισμό.

Η παραγωγικότητα της ομάδας του Σπιλέφσκι είναι όπως φαίνεται το «κλειδί» και στη φετινή σεζόν, αφού έχει τη 2η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Αν κοιτάξει κάποιος τα στατιστικά της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» θα διαπιστώσει πως, η ομάδα σταδιακά ανεβάζει ρυθμό στο σκοράρισμα. Στο πρώτο 15λεπτο πέτυχε μόλις ένα γκολ, ενώ στο τελευταίο τέταρτο των αγώνων της, από το 75’ μέχρι και το 90’ έχει στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα 7 φορές.

Παράλληλα, πολύ σημαντικό είναι και το γεγονός ότι, στα 7 παιχνίδια της φετινής περιόδου έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του στα 4, τρία απ’ αυτά ήταν εκτός έδρας, αποδεικνύοντας πως υπάρχει πολύ καλή ισορροπία στην ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ