aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Καρέ νικών θα σημαίνει πολλά

Άρης: Καρέ νικών θα σημαίνει πολλά

Το γεγονός πως η Δόξα, προσεχής αντίπαλος του Άρη, δέχθηκε μόλις μία ήττα σε πέντε αγώνες και μάλιστα σε χρόνο καθυστερήσεων απέναντι στην Ομόνοια δεικνύει αυτομάτως τον βαθμό δυσκολίας της αποστολής για την ομάδα του Λιάσου Λουκά.

Ο αγώνας της 6ης αγωνιστικής για τους πράσινους της Λεμεσού έχει υψηλό βαθμό επικινδυνότητας, ωστόσο ο Κύπριος προπονητής πιστεύει αρκετά στις δυνατότητες των παικτών του, αισιοδοξώντας ότι τη Δευτέρα θα πανηγυρίσουν την τέταρτη νίκη που θα τους εδραιώσει στα ψηλά δώματα του βαθμολογικού πίνακα.

«Είναι μια ομάδα που έχασε μια φορά σε πέντε παιχνίδια και είχε χάσει μάλιστα στα τελευταία δευτερόλεπτα. Έχει έναν καλό προπονητή που είναι έμπειρος. Θα δούμε και θα αναλύσουμε τις δυνάμεις τους και θα προσπαθήσουμε για τη νίκη», είχε αναφέρει προσφάτως ο Λουκά, ο οποίος είδε τους διεθνείς Μουσούντα και Γιαγκό να τίθενται στη διάθεσή του.

Διαθέσιμος είναι και ο Μπαμπίκα, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του. Εκτός είναι οι Σλόγκαρ και Μονέ-Πακέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ