aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: «Καμία απόφαση για τις προσθαφαιρέσεις»

Άρης: «Καμία απόφαση για τις προσθαφαιρέσεις»

Η πορεία που πραγματοποιεί ο Άρης στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική. Έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και θα θελήσει να συνεχίσει να κάνει το ίδιο μέχρι τέλους του πρωταθλήματος.

Η μετεγγραφική περίοδος βρίσκεται προ των πυλών και στον Άρη, όπως και σε όλες τις ομάδες, γίνονται σκέψεις για ενίσχυση. Ωστόσο, όπως τόνισε ο Κώστας Παπαδόπουλος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0, «δεν έχει ληφθεί καμιά απόφαση ούτε για ποδοσφαιριστές που θα έρθουν, αλλά ούτε και ποιοι θα φύγουν». Ο διευθυντής επικοινωνίας του Άρη, πρόσθεσε: «Υπάρχει σύνδεση μεταξύ των δυο, γιατί αν έρθει ποδοσφαιριστής, τότε θα πρέπει να επιλέξεις κάποιο που θα φύγει σε αντίστοιχη θέση».

Όσον αφορά στον αριθμό των μετεγγραφών, αυτός θα εξαρτηθεί από τους παίκτες που θα βρεθούν ενώπιον της ομάδας του προγραμματισμού. Όσο για τους Γιαγκό, Ντελμίρο και Μουσούντα, που είναι στην προεπιλογή των Εθνικών τους ομάδων για το Κόπα Άφρικα, δεν είναι απαραίτητο ότι θα γίνουν κινήσεις για να καλυφθεί το κενό τους. Άλλωστε, υπάρχει το βάθος στην ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ