aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Και βαθμοί και αυτοπεποίθηση

Άρης: Και βαθμοί και αυτοπεποίθηση

Η νίκη επί της Ανόρθωσης, ομάδας που έχει ως στόχο τον πρωταθλητισμό, πέραν από τους βαθμούς αποτελεί τονωτική ένεση για τη συνέχεια. Γι’ αυτό και στον Άρη μπορούν να κοιτάξουν τη συνέχεια με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση. Άλλωστε, από τη στιγμή που είναι μια νέα ομάδα και οι ποδοσφαιριστές θέλουν χρόνο για να αφομοιώσουν το παιχνίδι ο ένας του άλλου, τέτοιες επιτυχίες είναι ιδιαίτερα σημαντικές.

Την ίδια ώρα, στον Άρη δεν μπορούν να λένε μεγάλα λόγια. Σίγουρα η παρουσία της ομάδας στη 2η θέση της βαθμολογίας μετά από τους πρώτους τέσσερις αγώνες, είναι κάτι που εξιτάρει όλους στο πράσινο στρατόπεδο. Μπορεί να είναι άπειρη ομάδα όσον αφορά σε υψηλούς στόχους, όμως διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, με εμπειρία από προηγμένα πρωταθλήματα και δικαιούται να ονειρεύεται. Γίνεται πολύ καλή δουλειά και η θέση των ανθρώπων της λεμεσιανής ομάδας είναι ότι, όσο περνά ο χρόνος ο Άρης θα παρουσιάζει ακόμη καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.

Ο Λιάσος Λουκά προετοιμάζει την ομάδα του για το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με το Παραλίμνι. Οι βυσσινί είναι πρωτοπόροι στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, διαθέτουν καλό σύνολο και ο αγώνας θα είναι δύσκολος. Ο Κύπριος τεχνικός έστειλε το μήνυμά του στους ποδοσφαιριστές του και αναμένει αγωνιστική πειθαρχία και σεβασμό στον αντίπαλο, ώστε ο Άρης να φθάσει στη νίκη – πρόκριση στην επόμενη φάση. Αναμένονται κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τους αγώνες πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ