aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Και τώρα… Ομόνοια

Άρης: Και τώρα… Ομόνοια

Ο Λιάσος Λουκάς ξεκίνησε ήδη να προετοιμάζει τον Άρη ενόψει του τέταρτου διαδοχικού ματς με αντίπαλο ομάδα του «big-6», σε δέκα περίπου ημέρες (21/11), χωρίς να έχει τρεις ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

Συγκριμένα τον Ματία Σπόλιαριτς που κλήθηκε στην Εθνική ενόψει των αγώνων κόντρα σε Ρωσία (11/11) και Σλοβενία (14/11), τον Στιβ Γιαγκό που κλήθηκε στη Μπουρκίνα Φάσο για τα ματς απέναντι σε Νιγηρία (12/11) και Αλγερία (16/11) αλλά και τον Άλεξ Μουσούντα, που πήρε κλήση από το Γκαμπόν για τα ματς με Λιβύη (12/11) και Αίγυπτο (16/11).

Στα τρία προηγούμενα σερί «τεστ» κόντρα στους… μεγάλους, η λεμεσιανή ομάδα πήρε κάτι παραπάνω από άριστα, ακόμα και στην ήττα (0-1) με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ. Έδειξε πως όχι μόνο μπορεί να τους κοιτάξει στα μάτια, αλλά μπορεί και να τους αντιμετωπίσει στα ίσα. Απέναντι σε ΑΕΛ (1-0) και ΑΕΚ (1-0) κατάφερε να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, και μάλιστα με μηδέν παθητικό, ενώ προηγουμένως είχε «υποτάξει» και την Ανόρθωση (3-2).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ