aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Και μετεγγραφές και κινήσεις που… δεν φαίνονται από τους επενδυτές

Άρης: Και μετεγγραφές και κινήσεις που… δεν φαίνονται από τους επενδυτές

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Xωρίς καμιά βιασύνη, ο Άρης καταστρώνει τα σχέδιά του για την επόμενη σεζόν που θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική αφού θα τον βρει στα «σαλόνια» της Α΄ Κατηγορίας. Η «ελαφρά ταξιαρχία» αυτό το διάστημα είναι σε φάση ανασυγκρότησης και επαναπροσδιορισμού του έμψυχου δυναμικού πριν ξεκινήσει τη μετεγγραφική αντεπίθεση.

Οι πράσινοι της Λεμεσού θέλουν να ξεκαθαρίσουν με τα συμβόλαια των παικτών που είναι αυτή την ώρα στο ρόστερ, να υπογραφούν οι λύσεις των συμβολαίων με αυτούς που έχει ήδη πάρει την απόφαση η τεχνική ηγεσία και, αμέσως μετά, να προχωρήσουν σε ενίσχυση.

Η επιλογή του Θεόδωρου Ιωσηφίδη είναι απόλυτα ξεκάθαρη και είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί από τη διοίκηση της λεμεσιανής ομάδας. Ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα και της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Άρη και ίσως την άλλη εβδομάδα να βάλει και την υπογραφή του.

Αυτό όμως δεν είναι το μόνο που γίνεται στον Άρη αφού οι επενδυτές έχουν αναλάβει να κάνουν και πολλά τα οποία δεν φαίνονται. Ανακαίνιση των αποδυτηρίων, επανασπορά του βοηθητικού στο Τσίρειο και γενικότερα συνθήκες που θα είναι απόλυτα βοηθητικές για τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία της λεμεσιανής ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ