aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Η πρώτη φορά του Στεπίνσκι

Άρης: Η πρώτη φορά του Στεπίνσκι

Ο Άρης, σταθεροποιήθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής και τη νίκη, έστω κι αγχωτική, όπως μαρτυρά το τελικό σκορ επί της Δόξας (2-1.

Πέραν από τους τρεις βαθμούς, ο Αλεξέι Σπιλέφσκι έδωσε την ευκαιρία στον Μάριους Στεπίνσκι να πάρει αγωνιστικά λεπτά για να βρει ρυθμό. Βρέθηκε για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα στη φετινή σεζόν. Μπορεί να μην κατάφερε να σκοράρει, αλλά στην ομάδα λένε ότι αυτά θα έρθουν για τον Πολωνό φορ. Στο πλάνο του Σπιλέφσκι είναι σε κάποια παιχνίδια να χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα τον Στεπίνσι μαζί με τον Κακόριν, όπως έγινε με τη Δόξα.

Την επόμενη Δευτέρα, ο Άρης θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Ομόνοια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με τον Λευκορώσο τεχνικό να αντιμετωπίζει δύο αγωνιστικά προβλήματα. Θλάση έχει υποστεί ο Γκομίς και είναι αμφίβολος όπως και ο Γιαγκό. Ο Σπιλέφσκι θα περιμένει μέχρι και την Παρασκευή για να δει αν θα τους υπολογίζει. Παράλληλα, ο Μουσούντα συμπλήρωσε κάρτες και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε την απόφαση του τεχνικού του Άρη για ποιο από τα παιχνίδια με Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα θα μείνει εκτός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ