aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Η ΚΟΠ τού… έκοψε την όρεξη για μετεγγραφή

Άρης: Η ΚΟΠ τού… έκοψε την όρεξη για μετεγγραφή

Πρόθεση για μετεγγραφική κίνηση υπήρξε από τον Άρη, μετά το «παράθυρο» που άνοιξαν ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ για μετεγγραφές ποδοσφαιριστών από την Ουκρανία και τη Ρωσία. Μάλιστα, η ομάδα της Λεμεσού ζήτησε ενημέρωση από την ΚΟΠ εάν προτίθεται να ακολουθήσει και να δώσει το δικαίωμα στις ομάδες που το θέλουν να υλοποιήσουν μετεγγραφές. Ωστόσο, δεν δείχνει τέτοια διάθεση η ΚΟΠ, με την ΟΥΕΦΑ να έχει δώσει προθεσμία μέχρι την 1η Απριλίου στις Ομοσπονδίες μέλη της.

Εξέλιξη που φρενάρει τις όποιες ενέργειες από πλευράς Άρη για να αποκτήσει επιθετικό και να καλύψει το κενό που αφήνει ο Στεπίνσκι μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Οι πράσινοι της Λεμεσού θα πορευθούν με το υφιστάμενο ρόστερ, με τον Σικόρσκι να καλείται να σηκώσει μεγαλύτερο βάρος στο σκοράρισμα. Στις επιλογές του Σπιλέφσκι για την επίθεση είναι και ο νεαρός Ντζιαβέ, που είδε δίχτυα στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Στα αξιοσημείωτα του προχθεσινού φιλικού του Άρη με τον Ακρίτα Χλώρακας (3-4), η επάνοδος του Μάρτιν Σλόγκαρ στην αγωνιστική δράση. Ο 21χρονος εξτρέμ αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, για πρώτη φορά μετά τον περασμένο Σεπτέμβριο που είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό. Στην ομάδα της Λεμεσού εντείνουν πλέον την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, την προσεχή Κυριακή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ