aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Η φυλάκιση του Κακόριν για ξύλο σε υπάλληλο του Υπουργείου Εμπορίου! (vid)

Άρης: Η φυλάκιση του Κακόριν για ξύλο σε υπάλληλο του Υπουργείου Εμπορίου! (vid)

Ντεμπούτο με τη φανέλα του Άρη έκανε το βράδυ της Παρασκευής (2/9) ο Αλεξάντερ Κακόριν. Ο Ρώσος επιθετικός αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Φιορεντίνα και αποτελεί ένα από τα πιο ηχηρά ονόματα που ήρθαν στην Κύπρο την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο. Με 67 γκολ σε 251 εμφανίσεις στη Premier Liga της Ρωσίας, κυρίως σε Ντιναμό Μόσχας και Ζενίτ και αναντικατάστατο στέλεχος της εθνικής ομάδας της χώρας επί σειρά ετών, δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον 31χρονο φορ. Στα 45’ που αγωνίσθηκε, στην ευρεία νίκη με 5-0 επί του Ολυμπιακού, ο Κακόριν φανέρωσε δείγμα των ποδοσφαιρικών του αρετών και έστειλε προμήνυμα για το τι θα ακολουθήσει.

Όσο για το πώς προέκυψε η μετεγγραφή του στον Άρη, απάντησε αινιγματικά: «Είναι πολύ περίπλοκη κατάσταση, δεν χρειάζεται να γνωρίζετε τι έγινε. Το θέμα είναι ότι είμαι εδώ», ήταν η σχετική τοποθέτηση, μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Τσίρειο.

Η σπουδαία πορεία του Κακόριν είχε διακοπή για 18 μήνες, όταν φυλακίστηκε για βιαιοπραγία μαζί με τον Πάβελ Μαμάγιεβ. Οι δύο Ρώσοι διεθνείς ποδοσφαιριστές κρίθηκαν ένοχοι από δικαστήριο της Μόσχας για την επίθεση με καρέκλα σε ανώτατο υπάλληλο του Υπουργείου Εμπορίου της χώρας τον Οκτώβριο του 2018. Οι δύο ποδοσφαιριστές, τιμωρήθηκαν με βαριά καμπάνα, που ανέρχεται σε 18μήνη φυλάκιση για τον Κοκόριν και 17μηνη για τον Μαμάεβ. Μαζί τους, καταδικάστηκαν και ο νεότερος αδελφός του Κοκόριν, Κίριλ, και ο φίλος τους, Αλεκσάντερ Προτοσαβίτσκι. Η φυλάκιση ενάμιση έτους των δύο διεθνών Ρώσων ποδοσφαιριστών εντάχθηκε στο γενικότερο πλαίσιο αυστηροποίησης των ποινών σε υποθέσεις χουλιγκανισμού.

Mamaevv 0

Η ρωσική δικαιοσύνη απέρριψε τα αιτήματά τους γι’ αποφυλάκιση στις 19 Οκτωβρίου, απορρίπτοντας κάθε αίτημα για συγγνώμη ή μετατροπής σε χρηματική ποινή. Αμφότεροι πάντως, είχαν τιμωρηθεί και τον Ιούλιο του 2016 κατά τη διάρκεια του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Γαλλίας από τη ρωσική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, όταν «συνελήφθησαν» να διασκεδάζουν σε κλαμπ του Μόντε Κάρλο παρά την απογοητευτική πορεία της εθνικής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ