aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Η Ευρώπη... απαιτεί «διπλό»

Άρης: Η Ευρώπη… απαιτεί «διπλό»

Η έξοδος στα ευρωπαϊκά κύπελλα, απαιτεί «διπλό» για τον Άρη στο σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΚ (17:00, Primetel1). Γι’ αυτό και στην ομάδα της Λεμεσού, παρά τις αρκετές και σημαντικές απουσίες, προετοιμάστηκαν για να πάνε με αποφασιστικότητα να «χτυπήσουν» το παιχνίδι. Απέναντι σ’ έναν αντίπαλο από τον οποίο δεν έχασε, έχοντας απολογισμό δύο νίκες και 1 ισοπαλία, η ομάδα της Λεμεσού θέλει να διατηρήσει το αήττητο και κυρίως να τριτώσει το καλό με νίκη. Αυτομάτως θα αυξήσει κατά πολύ τις πιθανότητες να ολοκληρώσει τη σεζόν με τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία της. Σήμερα ο Άρης είναι στην 4η θέση και στο -1 από την ΑΕΚ και με νίκη θα πάει στο +2.

«Αναμένουμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Είχαν το παιχνίδι κυπέλλου πριν λίγες μέρες και αυτό μπορεί να είναι πλεονέκτημα για μας, αλλά κι εμείς έχουμε κάποια προβλήματα», είπε ανάμεσα σε άλλα ο Αλεξέι Σπιλέφσκι μιλώντας στην κάμερα του συλλόγου. «Πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος και να είμαστε σε εγρήγορση. Πρέπει να παίξουμε ελεύθερα, όπως το πρώτο μου παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία. Οι παίκτες έπαιξαν ελεύθερα και προσπάθησαν να κάνουν πράγματα και το ίδιο τους προτρέπω να κάνουν και τώρα. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε», πρόσθεσε ο τεχνικός του Άρη.

Οι πράσινοι της Λεμεσού θα μεταβούν στη Λάρνακα χωρίς να έχουν στην αποστολή τους σίγουρα τέσσερις ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Βανά Άλβες, Μουσούντα, που είναι τραυματίες και τους Καζού και Μόργκαν, που είναι τιμωρημένοι. Επίσης, η συμμετοχή των Ρονκάλια, Παπαστυλιανού και Κβάσιουκ θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Αντιθέτως, διαθέσιμοι θα είναι οι Σικόρσκι, Σίλντενφελντ και Σλόγκαρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ