aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Η αρπαγή του Ουρόσεβιτς

Άρης: Η αρπαγή του Ουρόσεβιτς

Προ των πυλών του Άρη βρίσκεται ο Σλόμπονταν Ουρόσεβιτς, όπως αναφέρουν οι Σέρβοι. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η διοίκηση της Παρτίζαν συμφώνησε με την αντίστοιχη των πρασίνων της Λεμεσού και ο αρχηγός της ομάδας του Βελιγραδίου, θα ενισχύσει την προσπάθεια των πρωταθλητών μας στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στη Σερβία, κάνουν λόγο για συμφωνία με ένα ποσό λίγο κάτω από τις 200 χιλιάδες ευρώ και τις επόμενες μέρες, η μετακίνηση του 29χρονου αριστερού μπακ θα ολοκληρωθεί.

Το συμβόλαιο του Ουρόσεβιτς με τη σερβική ομάδα θα ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2024 και αυτός ήταν ο λόγος για το χαμηλό ποσό αγοράς του, όπως σημειώνεται. Ο Ουρόσεβιτς αγωνίζεται στους «νεκροθάφτες» του Βελιγραδίου από τον Ιανουάριο του 2018, έχει καταγράψει συνολικά 200 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και έχει πετύχει 16 γκολ.

Στο παρελθόν αγωνίστηκε στις Νάπρεντακ, Λέουβεν και Ραντ, ενώ είναι επίσης δύο φορές διεθνής με την Εθνική Σερβίας. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Ουρόσεβιτς θα αποτελέσει την πρώτη μετεγγραφή στην ομάδα της Λεμεσού ενόψει της νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ