aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Η απώλεια του Σπόλιαριτς και οι σημαντικές επιστροφές

Άρης: Η απώλεια του Σπόλιαριτς και οι σημαντικές επιστροφές

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι στον Άρη. Ο Ματίας Σπόλιαριτς θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για την αποκατάσταση της ζημιάς στο γόνατο, μετά το χτύπημα στον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας με το Ισραήλ.

Ο Άρης έχει εύρος επιλογών στο ρόστερ, ωστόσο η απώλεια του διεθνούς μέσου έρχεται σε ένα διάστημα που αυξάνονται τα προβλήματα λόγω καρτών. Ο κάθε ποδοσφαιριστής σε τέτοια περίοδο είναι πολύ σημαντικός και χρήσιμος. Πόσο μάλλον ο Ματίας Σπόλιαριτς που έχει καταφέρει να στείλει την μπάλα δύο φορές στο αντίπαλο πλεκτό, μοιράζοντας ισάριθμες ασίστ στους αγώνες των πρασίνων της Λεμεσού.

Παράλληλα, είναι γεγονός πως ο Σπόλιαριτς είναι παίκτης που μπορεί να αλλάξει τη ροή ενός αγώνα με την οξυδέρκειά του. Αυτά θα στερηθεί ο Σπιλέφσκι για περίπου έναν μήνα. Όσο θα μείνει, δηλαδή, εκτός αγωνιστικής δράσης ο μέσος του Άρη. Ουσιαστικά, θα επιστρέψει μάλλον με τον νέο χρόνο στην ενεργό δράση.

Από εκεί και πέρα, ο Βάνα Άλβες θα είναι στην αποστολή του αγώνα με αντίπαλο την Πάφος FC που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Το ίδιο ισχύει και για τον Στρούσκι, όπως επίσης και τους Καζού, Μαγιαμπέλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ