aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Γνωρίζει τις τρεις, περιμένει άλλες επτά

Άρης: Γνωρίζει τις τρεις, περιμένει άλλες επτά

Ήδη ο Άρης γνωρίζει τους πρώτους τρεις υποψήφιους αντιπάλους του στον 2ο προκριματικό γύρο. Είναι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία), Μόλντε (Νορβηγία) και Κοπεγχάγη (Δανία). Επίσης, γνωρίζει ότι στον δρόμο του μπορεί να βρεθεί η πρωταθλήτρια Τουρκίας, που θα είναι μια εκ των Γαλατασαράι, Μπεσίκτας, Φενέρμπαχτσε.

Το παζλ των υποψήφιων αντιπάλων θα συμπληρωθεί με άλλες έξι ομάδες. Οι Φέρεντσβαρος (Ουγγαρία), Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν), Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία), Σέριφ Τίρασπολ (Μολδαβία), Μπάτε Μπορίσοφ (Λευκορωσία) θα βρεθούν στην απέναντι πλευρά του Άρη, εφόσον προκριθούν από τον πρώτο προκριματικό γύρο, στον οποίο βάσει βαθμολογίας είναι τα φαβορί. Η τελευταία θέση, θα κριθεί από την έκβαση του πρωταθλήματος στη Βουλγαρία.

Τις προσεχείς μια – δυο βδομάδες θα συμπληρωθεί το παζλ των υποψήφιων αντιπάλων της πρωταθλήτριας Κύπρου. Στις 20 Ιουνίου ο Άρης θα μάθει αντίπαλο, καθώς θα γίνουν οι κληρώσεις για τον 1ο και 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα, πριν καν δώσει τον πρώτο αγώνα του, θα γνωρίζει και αντίπαλο για τον 3ο προκριματικό γύρο, εφόσον προκριθεί, καθώς η κλήρωση είναι ορισμένη για τις 24 Ιουλίου. Με μια πρόκριση, ο Άρης θα «κλειδώσει» παρουσία σε ευρωπαϊκό όμιλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ