aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης/Γιαμπλόνσκι: Ένας πολυνίκης του δείχνει τον… δρόμο

Άρης/Γιαμπλόνσκι: Ένας πολυνίκης του δείχνει τον… δρόμο

Κοντά στην απόκτηση του Εβγένι Γιαμπλόνσκι βρίσκεται ο Άρης, όπως ανέφερε με δηλώσεις του στον Super Sport FM ο υπεύθυνος του γραφείου επικοινωνίας της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», Κώστας Παπαδόπουλος.

Πρόκειται για 26χρονο Λευκορώσο αμυντικό μέσο, που μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός. Σε όλη του την ποδοσφαιρική καριέρα αγωνίστηκε στην Μπάτε Μπορίσοφ, καταγράφοντας 259 συμμετοχές και σκοράροντας 14 φορές. Είναι επίσης 18 φορές διεθνείς με την Εθνική Λευκωροσίας.

Έναν πολυνίκη προσθέτει στο ρόστερ του ο Λιάσος Λουκά με την ελπίδα να δείξει στους πράσινους τον… δρόμο. Ο Γιαμπλόνσκι με την Μπάτε, πανηγύρισε πέντε πρωταθλήματα και δύο κύπελλα σε 7,5 χρόνια!

Η σχετική αναφορά του Κώστα Παπαδόπουλου:

«Βρισκόμαστε κοντά σε συμφωνία με τον Γιαμπλόνσκι. Είναι εν ενεργεία διεθνής, έχει περάσει όλη του την καριέρα στην Μπάτε Μπορίσοφ. Έχει λύσει το συμβόλαιό του με την ομάδα και βρισκόμαστε πολύ κοντά για να έρθει στην Κύπρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ