aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Για το γόητρο και τη διατήρηση στα ψηλά

Άρης: Για το γόητρο και τη διατήρηση στα ψηλά

Στο παιχνίδι του Α’ γύρου απέναντι στον Απόλλωνα, βάσει ευκαιριών, ο Άρης άξιζε κάτι καλύτερο. Θα θελήσει να το πάρει στο αυριανό ματς μεταξύ των δύο ομάδων, παρά τον υψηλό βαθμό δυσκολίας. Οι πράσινοι της Λεμεσού, που αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, θα ψάξουν τη νίκη για το γόητρο σ’ ένα τοπικό ντέρμπι, αλλά πολύ περισσότερο για να διατηρηθούν στα ψηλά.

Άλλωστε, με επιτυχία αύριο θα μειώσουν ακόμη περισσότερο τη διαφορά από την κορυφή. Με πλήρη σεβασμό στον αντίπαλο, αλλά και με αυτοπεποίθηση στις δυνάμεις τους, ο Λιάσος Λουκά και οι ποδοσφαιριστές του θα επιδιώξουν να κάνουν ακόμη πιο αισθητή την παρουσία τους και να στείλουν εκ νέου το μήνυμα ότι δεν αστειεύονται.

Τα ευχάριστα για τον Κύπριο τεχνικό είναι ότι υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές και είναι σε θέση να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σχήμα, έχοντας και γεμάτο πάγκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ