aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Για το «διπλό» σε γνώριμο γήπεδο

Άρης: Για το «διπλό» σε γνώριμο γήπεδο

Στο Τσίρειο επιστρέφει ο Άρης, μετά την απόφασή του να αγωνιστεί προσωρινά στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ως φιλοξενούμενος του Απόλλωνα (19:00, Cytavision1). Σ’ ένα γνώριμο γήπεδο, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θέλει να πάρει το «διπλό», να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ήττα από την ΑΕΚ και να κοιτάξει μόνο μπροστά. Παράλληλα θέλει να πάρει τον αέρα των συμπολιτών του, να επικρατήσει και του Απόλλωνα μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η αποστολή του Άρη είναι δύσκολη, απέναντι στον πρωταθλητή και Ευρωπαίο Απόλλωνα, όμως αυτό αποτελεί επιπλέον κίνητρο για τους παίκτες του Σπιλέφσκι, που χαρακτήρισε πολύ σημαντικό το σημερινό ματς. «Είναι ένα ντέρμπι, που θα έχει πολύ κόσμο στο γήπεδο. Παίζουμε απέναντι στον πρωταθλητή, μια ομάδα που παίζει σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης και είναι ένα στοιχείο που αποτελεί μεγάλο κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές μου» είπε με έμφαση ο Λευκορώσος τεχνικός που μίλησε στην κάμερα του συλλόγου.

«Πρέπει να επιβεβαιώσουμε ότι είμαστε στο επίπεδο που δείξαμε στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά αυτή τη φορά πρέπει να είμαστε ακόμη καλύτεροι για να πετύχουμε γκολ. Αυτό είναι το βασικό ζητούμενο. Επίσης, να αποφύγουμε τα λάθη και να μη δίνουμε την ευκαιρία στον αντίπαλο» πρόσθεσε.

Ο Άρης θα θελήσει να κάνει το παιχνίδι του. Παρόλο που ηττήθηκε από την ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική, ο Σπιλέφσκι ήταν ικανοποιημένος σε μεγάλο βαθμό από την εικόνα της ομάδας του. «Ο τρόπος που παίζουμε είναι επιθετικός και δυναμικός. Αυτός είναι ο σωστός τρόπος κατά την άποψή μου» υπογράμμισε ο τεχνικός των πρασίνων. Όσο για τον Απόλλωνα, είπε ότι έχει πάρα πολύ καλή άμυνα, «δουλεύουν ομαδικά, αλλά γνωρίζουμε και τις αδυναμίες τους». Θεωρεί πως έχει πολύ μεγάλο και βαθύ ρόστερ «και αναμένω ότι θα κάνουν αλλαγές». Θα απουσιάσει ο Καζού και τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας θα καλύψει εκτός απροόπτου ο Πηλέας. Στα θετικά η επάνοδος του Γιαγκό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ