aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Για ακόμα ένα άλμα… Ευρώπης

Άρης: Για ακόμα ένα άλμα… Ευρώπης

Νέο άλμα στη βαθμολογία θα επιδιώξει ο Άρης. Η ομάδα της Λεμεσού, που υποδέχεται την ΑΕΚ στο Τσίρειο (19:00, Cytavision1), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ, με νίκη θα ξεπεράσει την αντίπαλό του και θα βρεθεί στην 3η θέση της βαθμολογίας. Θα είναι άλλο ένα βήμα στην προσπάθειά της για εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Ιδιαίτερα με τη δυναμική που μπορεί να της προσδώσει μια δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία μετά από αυτή επί της Πάφος FC, ενώ θα διατηρήσει και το αήττητο στη Β’ φάση αφού στην πρεμιέρα εξήλθε ισόπαλη με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Κόντρα στο ΑΠΟΕΛ, ήταν άτυχοι. Είναι μια επικίνδυνη ομάδα, τους αρέσει να έχουν τον έλεγχο της μπάλας», ανέφερε αρχικά ο Σπιλέφσκι που μίλησε στην κάμερα του συλλόγου. «Είμαστε καλά προετοιμασμένοι, δουλέψαμε στις αδυναμίες μας και πλέον έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Υπάρχει καλή διάθεση στην ομάδα, αλλά έχουμε ένα νέο παιχνίδι», πρόσθεσε ο Λευκορώσος τεχνικός.

Η ομάδα της Λεμεσού είναι αήττητη απέναντι στην ΑΕΚ. Νίκησε στο Τσίρειο (1-0) και απέσπασε ισοπαλία στην «Αρένα» (0-0). Οπόταν με νίκη σήμερα θα έχει και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας με τη σημερινή αντίπαλό του στο τέλος της σεζόν.

Ο Σπιλέφσκι, που θα στηριχθεί κατά κύριο λόγο στους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και απέναντι στην Πάφος FC, δεν υπολογίζει τους Μουσούντα και Μονέ-Πακέ. Η υπομονή για τον Άρη κρίνεται ως ένα από τα βασικά «κλειδιά» για επιτυχία στο σημερινό ματς, γνωρίζοντας πως η αντίπαλός του επιδιώκει παιχνίδι κατοχής. Επίσης, θα θελήσει να περιορίσει τα εξτρέμ της, αλλά και να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ