aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Φτιαγμένος για τα ψηλά

Άρης: Φτιαγμένος για τα ψηλά

Στον Άρη, μπορεί να μην το φωνάζουν ούτε και να το δηλώνουν δημόσια, αλλά είναι βέβαιο πως στη φετινή σεζόν η ομάδα είναι καλύτερη από την περσινή, που κέρδισε το ευρωπαϊκό εισιτήριο για πρώτη φορά στην Ιστορία της. Είναι σε θέση να διεκδικήσει ακόμα και τον τίτλο πρωταθλήματος!

Μια ομάδα με ανεξάντλητα τρεξίματα, αποτέλεσμα της καλής προετοιμασίας που έγινε το καλοκαίρι, αλλά και μια ομάδα που έχει την ποιότητα να ξεπερνά είτε με ατομικές ενέργειες είτε με ομαδική δουλειά, τα όσα μπορεί να συναντήσει απέναντί της στον αγωνιστικό χώρο.

Στην αναμέτρηση της Δευτέρας απέναντι στον Απόλλωνα, το πρέσινγκ που εξάσκησαν οι παίκτες του Άρη από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, ήταν φοβερό. Σε κάθε πάσα του αντιπάλου υπήρχαν τρεις παίκτες της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» που πίεζαν ψηλά και προσπαθούσαν να κλέψουν την μπάλα.

Με την ολοκλήρωση και της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ο Άρης διαθέτει τη 2η καλύτερη επιθετική γραμμή με 16 γκολ ενεργητικό, ένα λιγότερο από την Πάφος FC και την τρίτη καλύτερη άμυνα με 5 γκολ παθητικό πίσω από την παφιακή ομάδα και τον ΑΠΟΕΛ που έχουν δεχθεί 2 και 3 γκολ αντίστοιχα. Αυτά τα νούμερα λένε πως ο Άρης είναι ομάδα που φέτος αν συνεχίσει έτσι μπορεί να φτάσει ακόμα ψηλότερα από την περσινή σεζόν.

Η επόμενη αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα σημαντική, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Σπιλέφσκι. Ο Άρης θα υποδεχθεί το Παραλίμνι. Σε παιχνίδια που είναι το φαβορί, η ομάδα της Λεμεσού βρήκε δυσκολίες όπως έγινε και με την Καρμιώτισσα από την οποία ηττήθηκε. Τότε, είχε προηγηθεί η αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ και το νικηφόρο αποτέλεσμα μέσα στο ΓΣΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ