aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Φιλική ήττα από τη Ρίγα

Άρης: Φιλική ήττα από τη Ρίγα

Την ήττα με 3-0 από τη Ρίγα για το «Korantina Cup», δέχθηκε χθες ο Άρης. Ο Λιάσος Λουκά έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές που στα επίσημα παιχνίδια συνήθως είναι στον πάγκο, θέλοντας να τους κρατήσει όλους «ζεστούς» ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Στο αρχικό σχήμα του Άρη βρίσκονταν οι Σωφρονίου, Μουσούντα, Ρονκάγκλια, Ματθαίου, Ελευθερίου, Μανού, Ράντουτ, Πατσιέκο, Μονέ-Πακέ, Ιωσηφίδης, Σικόρσκι.

Στα ευχάριστα ενόψει Ομόνοιας, η επάνοδος του Καζού. Ο Βραζιλιάνος παρουσιάζεται έτοιμος να καλύψει και πάλι το αριστερό άκρο της άμυνας. Την ίδια ώρα, δεν υπολογίζονται οι Μανού και Μουσούντα, που αποβλήθηκαν στο προηγούμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο Λιάσος Λουκά θα θελήσει να καλύψει επάξια το κενό τους. Οι πράσινοι της Λεμεσού, που θα αγωνιστούν και την Πέμπτη στο «Korantina Cup», έχουν ως στόχο την επάνοδο στις νίκες παρά τον βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης στο ΓΣΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ