aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Ευρωπαϊκό ταξίδι σαν παραμύθι - Το παζλ των πιθανών αντιπάλων

Άρης: Ευρωπαϊκό ταξίδι σαν παραμύθι – Το παζλ των πιθανών αντιπάλων

Θέση στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία του εξασφάλισε ο Άρης. Η ομάδα της Λεμεσού πήρε σπουδαίο «διπλό» επί της Ανόρθωσης το Σάββατο, προσπερνώντας την και παίρνοντας μέσα από τα χέρια της το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα αρχίσει το παρθενικό της ταξίδι στην Ευρώπη από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Λόγω του ότι έχει μηδενική συγκομιδή βαθμών στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ, θα μπει στην κλήρωση που θα διεξαχθεί στις 15 Ιουνίου, με τον εθνικό συντελεστή (5.275). Εκεί, 90 ομάδες θα συνθέσουν 45 ζευγάρια, με στόχο την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό της διοργάνωσης, με τον Άρη να βρίσκεται στο γκρουπ των ανίσχυρων.

Το παζλ των πιθανών αντιπάλων του δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, αφού υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες και θέσεις που χρειάζεται να συμπληρωθούν. Αυτό αναμένεται να συμβεί με την ολοκλήρωση και των υπόλοιπων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Υπάρχουν ωστόσο ομάδες που έχουν «κλειδώσει» θέση ως πιθανές αντίπαλοι της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και αυτές είναι οι: Βασίλεια (Ελβετία), Σλάβια Πράγας (Τσεχία), Γιάνγκ Μπόις (Ελβετία), ΠΑΟΚ (Ελλάδα), Μπασακσεχίρ (Τουρκία), Μακάμπι Τελ-Αβίβ (Ισραήλ), Αστάνα (Καζακστάν), Μόλντε (Νορβηγία), Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία), Μπάτε (Λευκορωσία), Αντβέρπ (Βέλγιο), Χάποελ Μπερ Σεβά (Ισραήλ), Σπάρτα Πράγας (Τσεχία), Φέχερβαρ (Ουγγαρία), Γκιμαράες (Πορτογαλία), ΤΣΣΚΑ Σόφιας (Βουλγαρία), Σούντουβα (Λιθουανία), Σπαρτάκ Τρνάβα (Σλοβακία), Καϊράτ (Καζακστάν), Όσιγιεκ (Κροατία), Μάδεργουελ (Σκωτία), Νέφτσι (Αζερμπαϊτζάν), Τσουκαρίτσκι (Σερβία), Βαντούζ (Λίχτενσταϊν), Βόρσκλα (Ουκρανία) και Άρης Θεσσαλονίκης.

Θέση στην κληρωτίδα απέναντι από τον Άρη, εφόσον προκριθούν από τον πρώτο προκριματικό θα πάρουν και οι: Φλόρα (Εσθονία), Σκεντίγια (Σκόπια), Ρίγα (Λετονία), Ολίμπια (Σλοβενία), Κουόπιο (Φινλανδία), Φόλα Ες (Λουξεμβούργο), Μπούτουτσνοστ (Μαυροβούνιο), Ντιναμό Τιφλίδας (Γεωργία), Μούρα (Σλοβενία).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ