aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Έτοιμος για μάχη μέχρι... τελικής πτώσεως

Άρης: Έτοιμος για μάχη μέχρι… τελικής πτώσεως

Η παραμονή για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική στην κορυφή, κάτι που θα σημαίνει πάρα πολλά, περνά από το ΓΣΠ. Με σεβασμό στον αντίπαλο και κυρίως απεριόριστη πίστη στις δυνατότητες όλων των ποδοσφαιριστών, ο Άρης κατέρχεται στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου της πρωτεύουσας για να κοιτάξει στα μάτια τον ΑΠΟΕΛ, αποκομίζοντας το μέγιστο βαθμολογικό όφελος.

Ο Λιάσος Λουκά προετοίμασε τους ποδοσφαιριστές του για μάχη μέχρι τελικής πτώσεως. Ο Κύπριος προπονητής, με τη βοήθεια των συνεργατών του, έχει αναλύσει εις βάθος το αγωνιστικό προφίλ των γαλαζοκιτρίνων, εντόπισε τα τρωτά σημεία και πιστεύει ότι εάν οι εντολές του βρουν εφαρμογή εντός των τεσσάρων άσπρων γραμμών, αυτομάτως οι πιθανότητες για την 11η νίκη σε 17 παιχνίδια αυξάνονται κατακόρυφα.

Οι πράσινοι της Λεμεσού, πάντως, σε καμία περίπτωση δεν πετούν στα σύννεφα. Το έκαναν ξεκάθαρο, άλλωστε, ότι δεν πέτυχαν απολύτως τίποτα από τη στιγμή που διανύθηκε μόλις το μισό της φετινής διαδρομής. Με το ίδιο πνεύμα και την ίδια μαχητικότητα προηγούμενων αναμετρήσεων, θα δώσουν και αυτή τη μάχη, ευελπιστώντας ότι θα πάρουν τη ρεβάνς της ήττας του πρώτου γύρου στο Τσίρειο απέναντι στον ΑΠΟΕΛ (0-1), παραμένοντας σε θέση οδηγού στο πρωτάθλημα.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» προέρχεται από έξι διαδοχικά παιχνίδια χωρίς να δεχθεί ήττα, κάτι που προφανώς δεικνύει αρκετά για την επιπρόσθετη δυναμική που άντλησε. Η τελευταία φορά που έφυγε χωρίς βαθμολογικό όφελος ήταν τον περασμένο Νοέμβριο, όταν στην προηγούμενη επίσκεψη στο ΓΣΠ είχε χάσει με 0-3 από την Ομόνοια. Από τότε μέχρι σήμερα, μετρά μόλις δυο ισοπαλίες απέναντι σε Πάφος FC (0-0), ΠΑΕΕΚ (1-1) και τρίποντα κόντρα σε Ολυμπιακό (1-0), Απόλλωνα (0-2), Εθνικό Άχνας (2-1), Δόξα (1-0). Αξιοσημείωτο είναι το στατιστικό των αμυντικών επιδόσεων, διατηρώντας στα τέσσερα ματς το μηδέν παθητικό.

Εκτός επιλογών είναι οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στο Κόπα Άφρικα και ο Κβάσιουκ που συμπλήρωσε κάρτες. Επομένως, σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα, οι επιλογές για τον κόουτς του Άρη είναι σαφώς αυξημένες αφού επέστρεψαν οι τραυματίες και όσοι είχαν μείνει εκτός λόγω κορωνοϊού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ