aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Έπαθε και θέλει να φωνάζει πως έμαθε

Άρης: Έπαθε και θέλει να φωνάζει πως έμαθε

Έπαθε ο Άρης, εάν έμαθε είναι κάτι που θα φανεί στην αναμέτρηση της Κυριακής με το Παραλίμνι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», αφού στις προηγούμενες δύο αναμετρήσεις στην προσωρινή έδρα του δεν κατάφερε να πανηγυρίσει. Ενδεχόμενη πρώτη νίκη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και πιθανό στραβοπάτημα της Πάφος FC απέναντι στην Ομόνοια, θα φέρει τον Άρη ακόμη και στην πρώτη θέση. Είναι κάτι που αποτελεί μεγάλο κίνητρο για τους παίκτες του Σπιλέφσκι. Είναι πασιφανές πως, το μεγαλύτερο κίνητρο είναι να συνεχίσει ο Άρης τη νικηφόρο πορεία του θέλοντας να κάνει ένα μεγάλο σερί.

Ο τεχνικός του Άρη από την πρώτη στιγμή χτύπησε καμπανάκι στους παίκτες του, αφού είναι δεδομένο πως το Παραλίμνι δεν θα παραταχθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με κατεβασμένα χέρια και θα προσπαθήσει να κάνει τη ζημιά. Προβλήματα δεν υπάρχουν για την ομάδα του Σπιλέφσκι αφού και ο Καζού επιστρέφει όπως και ο Γκομίς, που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε. Ακόμη, ο Στεπίνσκι είναι σαφώς καλύτερα και με ανεβασμένη την ψυχολογία, αφού σκόραρε στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ