aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Έπαθε, έμαθε και επέστρεψε

Άρης: Έπαθε, έμαθε και επέστρεψε

Νίκη «χρυσάφι» για τον Άρη αυτή επί του Απόλλωνα, με τα κέρδη να είναι πολλαπλά. Πρώτη επιτυχία στο 2023 για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», που την αγνοούσε για 50 μέρες αφού η προηγούμενη ήταν στις 4 Δεκεμβρίου 2022.

Αυτό που ξεχώρισε ήταν και η διαχείριση από τον προπονητή της ομάδας ιδιαίτερα μετά το 2-0. Δεν βγήκε μπροστά για να πετύχει κι άλλα τέρματα κάνοντας συντήρηση και θέλοντας να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα. Άλλωστε, έπαθε κυρίως στα προηγούμενα δύο ματς και έμαθε.

Παράλληλα, στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, ο Άρης είχε και την τύχη με το μέρος του αφού στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να βρεθεί πίσω στο σκορ. Αντιθέτως πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο Άρης παρουσίασε βελτίωση σε όλα τα επίπεδα, αφού και αμυντικά στάθηκε καλά, αλλά και επιθετικά είχε διάθεση και φαντασία. Η παρουσία του Γιαγκό βοήθησε την αμυντική γραμμή να έχει αυτοπεποίθηση, αλλά και το ανέβασμα της απόδοσης του Μουσούντα, οδήγησε αμυντικά την ομάδα του Σπιλέφσκι να έχει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.

Η επιστροφή στις νίκες ασφαλώς και δημιουργεί κλίμα ευφορίας στον Άρη, που πλέον σκέφτεται το παιχνίδι με το Παραλίμνι την προσεχή Δευτέρα. Εξάλλου, χθες ο Άρης έδωσε φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Άουτα Λετονίας στα Κουκλιά. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» κέρδισε με 4-1 με σκόρερ τους Μόργκαν, Σικόρσκι με πέναλτι, Σπόλιαριτς και Nτζιαβέ. Στο φιλικό δοκιμάστηκαν τρεις νεαροί Αφρικανοί, οι Σαρφό, Καλού και Γιουσούφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ