aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Έμεινε στις εντυπώσεις, γύρισε ήδη σελίδα

Άρης: Έμεινε στις εντυπώσεις, γύρισε ήδη σελίδα

Ο Άρης μπορεί να ηττήθηκε από την ΑΕΚ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», αλλά αυτό που κρατούν στην ομάδα της Λεμεσού είναι την πολύ καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο και σε μεγάλο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου. Στα πρώτα 45 λεπτά ο Άρης ήταν εξαιρετικός και σε διάρκεια και σε δημιουργία.

Ο Σπιλέφσκι παρουσίασε την ομάδα του με επιθετική τριάδα τους Γκομίς, Κακόριν, Μαγιαμπέλα, ήταν μέσα σε πολλές φάσεις, αλλά δεν τις αξιοποίησαν στον απαιτούμενο βαθμό. Για άλλη μια φορά ο Άρης επιβεβαίωσε πως έχει ποιότητα και είναι σε θέση να διεκδικήσει τη διάκριση στην τρέχουσα σεζόν.

Το «Αντώνης Παπαδόπουλος» δεν βγαίνει στον Άρη αφού σε δύο αγώνες δέχθηκε ισάριθμες ήττες, μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-2). Προβλήματα δεν πρόεκυψαν από την αναμέτρηση της Κυριακής και με όλους τους παίκτες στη διάθεσή του ο Σπιλέφσκι άρχισε δουλειά για την αναμέτρηση της Δευτέρας στο Τσίρειο με αντίπαλο τον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ