aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Είναι κι αυτό ένα θετικό...

Άρης: Είναι κι αυτό ένα θετικό…

Ο Άρης είναι ο μόνος από τις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο πρωταθλήματος που απέχει από τη φάση των «16» του Κυπέλλου. Η ομάδα της Λεμεσού είχε αποκλειστεί από το Παραλίμνι στην Α’ φάση του θεσμού. Σίγουρα υπήρχαν οι βλέψεις και στο κύπελλο, όμως από τη στιγμή που τέθηκε απρόσμενα εκτός της διοργάνωσης, όλο το βάρος έπεσε στο πρωτάθλημα.

Ένας και ξεκάθαρος ο στόχος της ομάδας του Λιάσου Λουκά, που δεν θα δίνει και μεσοβδόμαδα αγώνες για το κύπελλο σε σχέση με τους συνδιεκδικητές του για τον τίτλο. Είναι κι αυτό ένα θετικό για τον Άρη, το οποίο θα θελήσει να αξιοποιήσει σε συνδυασμό με τις δυνατότητές του, που έδειξε πως είναι μεγάλες. Το όνομα και η έλλειψη εμπειρίας πρωταθλητισμού είναι λογικό να μην επιτρέπει στους ανθρώπους του συλλόγου της Λεμεσού να λένε μεγάλα λόγια. Απολύτως λογικό, όταν υπάρχει ακόμη μακρύς δρόμος μέχρι το τέλος της σεζόν.

Την ίδια ώρα, όμως, οι ποδοσφαιριστές του Άρη έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν όνειρα. Να πιστεύουν στο κάτι παραπάνω, στον τίτλο, τον οποίο θα θελήσουν να διεκδικήσουν. «Είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε στην πρώτη θέση και ο στόχος μας είναι να παραμείνουμε εκεί», είπε με έμφαση ο Βανά Άλβες που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Goal N’ Roll» στη Cytavision το βράδυ της Κυριακής.

Και συνέχισε: «Ο βασικός στόχος είναι να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν βλέπουμε πολύ μακριά». Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας του Άρη, ακολούθως τόνισε: «Ο βασικός στόχος ήταν να κερδίσουμε μια θέση στην Ευρώπη, αλλά γιατί να μην κάνουμε το κάτι παραπάνω». Όπως είπε, για την απόφαση του να αγωνιστεί στο κυπριακό πρωτάθλημα, «με κέρδισε το φιλόδοξο πρότζεκτ, ήταν εύκολη η απόφασή μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ